tiistai 29. joulukuuta 2015

Itse tehtyjä joululahjoja - Self-made Christmas presents

Nyt kun joululahjat on jo annettu, niin voin näyttää teille kuvia muutamista itse tekemistäni lahjoista. Valtaosa on ommeltuja juttuja.

Tänä vuonna en poikkeuksellisesti neulonut yhtään sukkaa (paitsi muutaman minisukan nukkekotiin).


Now when all of the Christmas gifts have been given I can show you some presents that I made myself. Most of them are made by sewing. 

This year I didn't knit any socks which is unusual. Okay, a few miniature socks for the doll house.


Essu asenteella
An apron with an attitude












Polttokuvioidut syömäpuikot. Näitä tein kaksi kymmenen puikon settiä.
Etched chopsticks. I made two sets of ten of these.













Kaksi pipoa
Two hats




Ja yhden koirakassin
And a dog bag







5 kommenttia:

  1. Aivan mahtavia. Itse teen myös itse lähes kaikki lahjat ja pyrin, että materiaalit on kaikki kierrätettyjä tai jo valmiiksi löytyy nurkista pyörimästä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mahtavaa! Ja tuntuuks sustakin siltä, että niitä itse tehtyjä lahjoja on kivempi antaa, kuin ostettuja? Niistä tulee paljon henkilökohtaisempia. Ja lisäks tulee vielä kierrätyksen tuoma hyvä mieli. :)

    Näissä projekteissa tosin käytin ostettuja kankaita. Kangas, josta koirakuvat on leikattu ja eläinprinttitrikoo ovat Eurokankaasta. Musta puuvillakangas ja pipojen vihreä vuorikangas ovat myös sieltä, mutta ne mulla oli jo ennestään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin on kivempi antaa. Itselleni tuo kierrätys on tullut osaksi elämää kun vuosi sitten aloitin projektin "Vuosi ilman uusia vaatteita" ja jatkan tämän projektin parissa myös ensivuonna. Paljon on vielä nimittäin opittavaa. Itselläni on myös lahja- postaus, jossa käydään vähän läpi mitä kaikkea voi lahjaksi tehdä kierrättämällä.

      http://villananna.blogspot.fi/2015/12/tapaninpaivan-blues.html

      Poista
    2. Ihania oot tehnyt! Ja tosi kiva blogi sulla. Heti tuli hirvee leipomis- ja ompeluvimma, kun sitä katsoi. :)

      Poista
    3. Ja siis piti lisätä tohon mun omaan juttuun, että musta kangas on palvellut meillä verhona, ennen kuin päätyi essuksi ja kassiksi. Sen verran pääsin tässä projektissa kierrättämään. :)

      Poista